Laipni lūdzam Lūznavas pagastā !!!

11. novembrī Lūznavā notiks izbraukuma vakcinācija

Vakcina

Ceturtdien 11.novembrī no pulksten 12:00 līdz 13:30 Lūznavā (Lūznavas pagasta pārvaldes zālē), Pils iela 6, Lūznavas pagasts, Rēzeknes novads) notiks izbraukuma vakcinācija.

Lai vakcinēties gribētājiem nebūtu jāsalst un jātērē laiks, stāvot rindā, aicinām pieteikties iepriekš, zvanot pa tālruni 64607420 (zvanīt darba laikā no plkst. 8:00 - 16:30) līdz 10.11.2021.  Veicot pieteikšanos, varēs rezervēt arī sev vēlamo vakcīnu. Jāatzīmē, ka vakcinēties varēs arī “dzīvās rindas” kārtībā, vienīgi tādā gadījumā jārēķinās ar ilgāku gaidīšanas laiku rindā.

Īpaši aicinām seniorus un cilvēkus ar kustību traucējumiem izmantot iespēju saņemt vakcīnu savā pagastā! Zvanot pa norādīto tālruni iespējams pieteikt pagasta pārvaldes transportu, kas palīdzēs nokļūt līdz izbraukuma vakcinācijas punktam pagasta centrā.

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte) un potēšanas pase (ja tāda ir). Uz vakcināciju vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu.

Atgādinām, ka iespēju vakcinēties nodrošina arī ģimenes ārsti. Sev tuvāko vakcinācijas punktu var atrast vietnē manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni 8989.

Par citām izbraukuma vakcinācijām Rēzeknes novada pagastos, lasiet šeit.