Laipni lūdzam Lūznavas pagastā !!!

Lielajā talkā sakopsim kopā Lūznavas pagastu

Valsts simtgadē ikviens tiek aicināts piedalīties vides sakopšanas aktivitātēs, šogad pat divas reizes: 28.aprīlī Lielajā Talkā un rudenī cilvēki tiks aicināti vienoties kopā ar citām pasaules valstīm, kas 15.septembrī vienosies lielākajā kopīgajā dabas sakopšanas talkā pasaules vēsturē.
Lielajā Talkā, kā ierasts, visas Latvijas pašvaldības, kā arī iedzīvotāji, organizācijas un domubiedru apvienības rīkos vides sakopšanas un labiekārtošanas aktivitātēs, apliecinot to, ka Latvijai BŪT zaļai, jo mēs visi to vēlamies.
Ir taču patīkami gan pašiem atrasties, gan audzināt bērnus, gan sagaidīt ciemiņus sakoptā vidē, bet ar vienas valsts centieniem uzlabot vides situāciju nepietek. Tāpēc Lūznavas pagasta pārvalde vēlas uzrunāt ikvienu iedzīvotāju un ciemiņu piedalīties sakopšanas darbos, lai sāktu straujas pārmaiņas ceļā uz tīrāku pasauli! Sāksim ar sevi!
Lūdzam izmantot iespēju un 14., 21., 28., aprīlī no plkst. 9.00 sakopt savu mirušo piederīgo radiniekus kapsētas. Lūznavas pagasta teritorijā atrodas 9 kapsētas un tās visas sakopt ir iespējams tikai ar iedzīvotāju fizisku atbalstu.
No 14.aprīļa - kopsim savas mājas, kāpņutelpas, pagalmus, piemājas teritorijas, ceļa malas utt.!

index21.aprīlī no plkst.9.00 - kopā ar Nacionālo bruņoto spēku karavīriem, aicinām kopt bijušā Lūznavas tehnikuma ābeļdārza teritoriju Lūznavā.
28.aprīlī no plkst.9.00 - kopā sakopsim Zosnas muižas teritoriju un ezera krastu pietās.
Lūznavas pagasta pārvaldē iespējams saņemt speciālus talkošanai paredzētus maisus, kuri šogad ir brūnā krāsā. Pieteikt maisus var telefoniski, zvanot pa tālr.64607421.
Lielās Talkas dienā, 28.aprīlī, piepildītus atkritumu maisus Lūznavas pagasta pārvaldes darbinieki, algotie pagaidu sabiedriskie darbinieki un GMI personas iekraus traktortehnikas piekabē, lai BEZ MAKSAS izvestu tos uz SIA „ALAAS” izgāztuvi Križevniekos. Citās dienās to izdarīt bez maksas vairs nebūs iespējams. Lūdzam iedzīvotājus to ņemt vērā un sakoptās vietas vairs nepiesārņot!
Par piepildītiem atkritumu maisiem un to atrašanās vietām lūdzam ziņot Lūznavas pagasta pārvaldei pa tālr.64607421.
Iedzīvotājus aicinām apzināt piemēslotākās Lūznavas pagasta vietas un ziņot par tām pagasta pārvaldei, zvanot pa tālr.64607421.
Sakopsim Lūznavas pagasta teritoriju visi kopā un uzturēsim to kārtībā! Cienīsim citu darbu! Nepiesārņosim dabu!