Laipni lūdzam Lūznavas pagastā !!!

Lūznavas pagasta autoceļu saraksts uz kuriem tiek ieviests maksimālais masas ierobežojums no 2017.gada 1.marta

Celjsh VezcosnaNo 2017.g. 1.marta uz Lūznavas pagasta autoceļiem tiek ieviests maksimālais masas ierobežojums.
Transportlīdzekļu sezonālā maksimālās masas ierobežojumu ieviešana pašvaldības autoceļos ir piespiedu pasākums, kas ļauj novērst šo ceļu masveida sabrukumu pavasara atkušņa laikā un arī vēlāk rudenī, kad, ceļa segai pārmitrinoties, samazinās tās nestspēja. Īpaši krasi nestspēja samazinās ekspluatācijas laiku nokalpojušām segām un ceļu posmiem, kuru pamatne ir mālaina un putekļaina grunts.

Pamatojoties uz Ministru kabineta 1998. gada 15.decembra noteikumiem Nr. 456 „Noteikumi par autoceļu valsts aizsardzību un kārtību, kādā ieviešami transportlīdzekļu satiksmes aizliegumi un ierobežojumi" tiek ieviests maksimālās masas ierobežojums uz zemāk apkopotajiem pagasta autoceļiem.

Atgādinām!!!
Pa visiem pagasta autoceļiem bez ierobežojuma atļauts pārvietoties operatīvajiem transportlīdzekļiem un transportlīdzekļiem, kas kravas transporta cisternās ar ceļa īpašnieku saskaņotā maršrutā pārvadā svaigpienu, ja par šiem transportlīdzekļiem valsts akciju sabiedrības "Ceļu satiksmes drošības direkcija" transportlīdzekļu un to vadītāju valsts reģistrā ir izdarīta atzīme "svaigpiena transportlīdzeklis".
Satiksmes ierobežojumu ievērošanu kontrolēs pašvaldības darbinieki sadarbībā ar Valsts policiju.

Lūznavas pagasta autoceļu saraksts uz kuriem tiek ieviests maksimālais masas ierobežojums.

6811 Skradeļi-Lūznava 7 t.
6813 Lūznava-Jaunzemki 7 t.
6814 Lūznava-Ismeri 10 t.
6817 Lūznava-Veczosna 10 t.