Laipni lūdzam Lūznavas pagastā !!!

PII "Pasaciņa" aktualitātes

Picture 009Lūznavas PII “Pasaciņa” šogad apmeklē 22 bērni. Lai gan esam palikuši manāmi mazāk, bērndzīve bērnudārzā ir tikpat interesanta un aizraujoša. Bērni apgūst pirmsskolas programmu, svin svētkus, rotaļājas un rada interesantus darbus. Jau varbūt esat pamanījuši, ka bērni uz iestādi un no tās dodas atstarojošajās vestēs. Tā mēs visi kopā gribam rūpēties par bērnu drošību tumšajā gadalaikā. Ļoti ceram, ka arī vecāki mūs atbalstīs un neaizmirsīs par savu lolojumu drošību.

25.janvārī notiks iestādes padomes sēde. Viens no apspriežamajiem jautājumiem ir iestādes darba laiks vasaras periodā. Plānojamais iestādes slēgšanas laiks varētu būt no 06.07.2017. līdz 06.08.2017. Pa šo laiku tehniskais personāls varētu iziet kārtējos atvaļinājumus.

Tāpat informēju visus interesentus, ka iestāde uzņem bērnu visu gadu. Iestāde ir pilnībā nodrošināta ar mācību līdzekļiem. Vecāki maksā tikai par bērnu trīsreizējo ēdināšanu bērnudārzā un tas ir šajā gadījumā 1.00 Eur.

Iestāde ir nokomplektēta ar visu nepieciešamo bērnu attīstības un apmācības organizēšanai un te darbojas pedagogi ar augstāko pedagoģisko izglītību un pieredzi. Nepārtraukti apgūstam jaunas zināšanas un pielietojam tās darba procesā. Nāciet un pārliecinieties paši!!

Valentīna Mališeva
PII "Pasaciņa" vadītāja
Telefons: 64667324
E-pasts: luznavapii@saskarsme.lv