Laipni lūdzam Lūznavas pagastā !!!

PAR PASĀKUMIEM BIBLIOTĒKĀ

gramatas2

Februārī Lūznavas pagasta bibliotēkā notika akcija „Uzdāvini labu grāmatu bibliotēkai!”. Visvairāk grāmatu uzdāvināja Aleksandra Kurakina no Veczosnas. Visskaistāko grāmatu – «Русские сказки» („Krievu pasakas”) – uzdāvināja Aleksandra Carjova no Lūznavas. Akcijā piedalījās arī Jāzeps un Nadežda Laizāni, Inga Stikute, Irēna Sobolevska, Marija Gudele. Paldies visiem dalībniekiem!


Februāra otrajā nedēļa bibliotēkā tika sarīkots avīžu un žurnālu pārskats „Kas jauns?”. Tika apspriesti raksti par politiku, kultūru, lauksaimniecību, medicīnu, kino un teātri, kulināriju utt.
24. februārī bibliotēkā norisinājās pasākums „Pasaciņa” pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņiem. Bērniem bija iespēja paskatīties interesantas un krāsainas grāmatas par dzīvniekiem, kā arī paklausīties dzīvnieku balsis. Viņiem tika lasīta pasaka par kaķi un peli, kā arī rādīta animācijas filma „Meža pasakas”.
gramata1Un beidzot bibliotēka var iepriecināt lasītājus ar jaunām grāmatām, kas tika iegādātas pavisam nesen. Literatūra izvēlēta, ievērojot lasītāju vēlmes un ieteikumus. 10. martā bibliotēkā notika Jauno grāmatu diena.
No 27. līdz 31. martam Latvijā norisināsies e-prasmju nedēļa. Šis pasākums ir paredzēts datorlietotājiem. Interesenti varēs iemācīties meklēt informāciju internetā, iepazīties ar datu bāzēm „Letonika” un „Lursoft”, papildināt savas datorprasmes. Bibliotēkā tiek piedāvāta arī pašmācības literatūra.
Tuvojas pavasaris -- vērienīgu lauku darbu laiks. Cilvēkiem arvien mazāk laika atliek lasīšanai un izklaidei, bet pastāvīgie lasītāji vienmēr paliek uzticīgi savai bibliotēkai. Un mums ir prieks par to!

Nadežda Tarasova
Lūznavas bibliotēkas vadītāja